ΤΕΜΑΞ Α.Ε.

Βιομηχανία Πυροσβεστικών Οχημάτων

Το όνομα της ΤΕΜΑΞ είναι διεθνώς συνυφασμένο με την διασφάλιση της ποιότητας σχεδίασης και κατασκευής καθώς και με την  τεχνική υποστήριξη που εξασφαλίζει στα προϊόντα της, μετά την πώληση.

dot
temax-factory

Πως λειτουργούμε


Η TEMAΞ μπορεί να καλύψει κάθε συγκεκριμένη απαίτηση του πελάτη, προσφέροντας ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο προϊόν.

Η φιλοσοφία μας είναι:

σχεδιάστε το προσεκτικά,
κατασκευάστε το σωστά, κάντε το ανθεκτικό, με χαμηλή συντήρηση, αξιόπιστο, παραδώστε το στην ώρα του, κρατήστε τον πελάτη ικανοποιημένο και μείνετε δίπλα στον πελάτη για σωστή υποστήριξη μετά την πώληση.


Πέτρος Ταγκαλάκης – Διευθύνων Σύμβουλος
Signature example
1934 photo

89 χρόνια ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1934 σαν βιομηχανία κατασκευής αμαξωμάτων λεωφορείων με την επωνυμία Ανων. Ελλ. Εταιρεία Βιομηχανίας Αμαξών Αυτοκινήτων Π. ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ.

Υπηρεσίες

Η παραμονή δίπλα στον πελάτη καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας του οχήματος αποτελεί μέρος της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Η TEMAΞ προσφέρει στον πελάτη 100% υποστήριξη με εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ανταλλακτικά.

Η TEMAΞ έχει κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια

μεταξύ άλλων, δημοτικά, δασικά, διυλιστήρια, βιομηχανικά, πυροσβεστικά οχήματα αεροδρομίων, οχήματα ελέγχου ταραχών και εξειδικευμένα οχήματα για τους ακόλουθους πελάτες:

  • Το Πυροσβεστικό Σώμα
  • Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
  • Δήμοι
  • Διυλιστήρια πετρελαίου
  • πολλές ιδιωτικές εταιρείες

Είπαν για μας

★★★★★
Από τις λίγες Ελληνικές εταιρίες που παράγουν έργο με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα και την ασφάλεια.

Π. Ι.

★★★★★
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της εταιρίας ΤΕΜΑΞ για την ευγενική και άψογη εξυπηρέτηση τους. Είναι χαρά μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να ξέρουμε οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Κάλη συνέχεια στο έργο σας..

Ε. Γ.

★★★★★
Μπραβο σας ! Έχετε φτιάξει τα καλύτερα πυροσβεστικά στην Ελλάδα. Μην σταματάτε καθόλου νέα οχήματα να φτιάχνετε.

Ν. Σ.
EnglishGreek